MBSR kursus efterår 2023

Vi har åbnet for tilmeldinger til et MBSR-kursus som løber over otte onsdags-aftner i efteråret 2023.

Hvad er MBSR? MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction) er navnet på det solide klassiske grundkursus i mindfulness udviklet af Jon Kabat-Zinn mfl. Kurset omfatter otte ugentlige mødegange a 2½ time plus en hel seminardag.

Du får en værktøjskasse af effektive metoder til stresshåndtering, mental friskhed og afklaring af værdier i arbejdsliv og fritid, og du kommer godt i gang med at bruge metoderne på egen hånd. Mindfulness er i virkeligheden meget mere end afstressning, det er også en åbning til en mere åben, nærværende og ressourcefuld måde at være til på, i alle livets forhold. Derfor lægger jeg stor vægt på en levende men samtidig rolig og støttende formidling, så du får hele grundkursets indhold med hjem og fungere i praksis – og også får god lejlighed til at dele erfaringer og bruge dem til at gå dybere.

Før du starter på MBSR-forløbet er det godt at afklare at du kan afsætte den nødvendige tid, ikke bare til de ni møder, men også til 40 minutters mindfulnesstræning på egen hånd hver dag, i det mindste i de 8 uger kurset varer. Efter de 8 uger håber og tror vi at du vil vælge at fortsætte.

Uforpligtende og gratis introduktions-aften: 6 september kl 19.00, online

Næste hold: onsdage i september- november, kl 19-21.30 med fire møder i Rønde og fem online møder.

Kursusleder: Niels Viggo Hansen, Ph.D., filosof, uddannet mindfulnessinstruktør fra Dansk Center for MIndfulness. Desuden gæstebidrag af Karen Johanne Pallesen, Ph.D. og neuropsykolog.

Kursuspris: 5.000 kr inklusive aftenmøder, seminardag og materialer til din egen hjemmetræning

Tilmelding: skriv en besked til mail@nielsviggohansen.dk om at du ønsker at deltage, i første omgang i introduktionsaftenen. Så modtager du bekræftelse med yderligere information. I forbindelse med introduktionsaftenen dagene derefter bliver der mulighed for at melde sig til selve kurset.

(Hvis du ønsker at springe introduktionsaftenen over og tilmelde dig kurset med det samme, fordi du allerede føler dig tilstrækkeligt informeret om MBSR, kan du skrive dette i emailen til os.)